Städning av sportshallar

Städning av sportshallar

Med lång erfarenhet av olika sporthallar, erbjuder vi hög standardunderhållning av sportgolv. I omklädningsrum och duschrum som har stor belastning och höga krav på hygienen, med löpande rengöring och städning på rätt sätt kan vi minska alkbeläggningar, halkrisker och högt slitage. Hårda golv rengörs med skurmaskin. Boning med polish eller vax anpassad efter golvmaterial. Mjuka golv dammsugas och maskintvättas. EU Miljö märkta städ produkter är ett högt krav hos oss. Med hänsyn till allergiska människor som befinner sig i hallar används o parfymerade och miljömärkta städ produkter i sporthallar.
BEGÄR OFFERT
Skolstädning

Skolstädning

Barn är det viktigaste vi har, de är vår framtid. Självklart skall de ha det bästa inom allt. Våra erfarna, noggranna och ansvarsfulla personal tar hand om skolor och förskolors städning som kräver kontinuerlig rengöring. Skälet är givetvis hygien och minska risken för smittspridning och allergier bland skolbarnen. Med en välstädad skola eller förskola så kommer närvaro och trivsel öka båda för barnen och föräldrar. Rena skoltoaletter, klassrum, korridorer, matsalar och lärarrum borde vara självklart. Med hänsyn till allergiska barn och lärare används o parfymerade och miljömärkta städ produkter i skolmiljön. Vi använder rengöringsduk i mikrofiber utan kemikalier.
BEGÄR OFFERT
Specialist På Byggstädning & Golvvård

Specialist På Byggstädning & Golvvård

Byggstädning kräver stor flexibilitet och planering och dagliga justeringar. Vi kan snabbt ändra planer alltefter kundernas önskemål och även jobba på obekväma tider, t,ex kvällar, lördagar och söndagar. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och har bra blick för vad som ska göras. Alla medarbetare gör egna kontroller av sitt dagsarbete och arbetsledare finns alltid på plats för att se till att allt sköts rätt. Vi arbetar med modern utrustning och använder oss av den senaste tekniken. Vi är kompletta inom byggstädning från bodstädning till inflyttningsstädning (inkl fönsterputs, golvbehandling, högtryckstvätt, sanering mm).Vi städar på alla typer av byggarbetsplatser.
BEGÄR OFFERT
Fönsterputsning

Fönsterputsning

Nu kan du snabbt och enkelt få dina fönster putsade till bra pris och med RUT-avdrag. Låt våra proffs ge dig skinande rena fönster utan ränder, stänk eller flammor. Du slipper det dåliga samvetet och krånglet med att putsa själv. Vi älskar att göra rent dina fönster och garanterar att du blir nöjd. Snart kan du också njuta av utsikten i ett ljusare och ännu trevligare hem.
BEGÄR OFFERT
Flyttstädning

Flyttstädning

Vi utför då städningen efter ett förutbestämt städschema som är till för att garantera att alla de viktiga delarna av städningen blir riktigt gjorda och att de som flyttar in blir nöjda. Tjänsten omfattar allt från rutinrengöring av golv, väggar och tak till djuprengöring av ugn, kylskåp, spis, skåp, takfläkt, lådor o.s.v i köket. Vi rengör alla ytor både invändigt och utvändigt.
BEGÄR OFFERT
Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel

Vi har den specialkunskap som krävs för att sköta din trädgård. Vårt team av erfarna trädgårdsmästare kan ta hand om både skötsel och underhåll samt hjälpa dig med planering i din trädgård så att den anpassas till ditt behov. Som kund hos oss får du alltid en kostnadsfri offert där vi klart och tydligt går genom arbetet som ska utföras.
BEGÄR OFFERT